+383 (0)46 127 066

Takim i përbashkët ndërmjet Ngrohtores së Qytetit Sh.A. Gjakovë dhe Termokos Ngrohtores së Qytetit Prishtinë

Publikimi-8

Me datë 07.12.2023 Ngrohtorja e qytetit u vizitua nga Departamenti i Prodhimit nga TERMOKOS Ngrohtorja e Qytetit për tu njohur nga afër me të arriturat, sfidat dhe planet e Ngrohtores, si dhe rritjen e bashkëpunimit të ndërsjellët ndërmjet këtyre dy ngrohtoreve.Përfaqësuesit nga Termokos, u njoftuan nga Kryeshefi Ekzekutiv për gjendjen aktuale të Ngrohtores duke përfshirë […]

Takimi i Datës 24.04.2023

Punimet gjatë takimin të djeshëm me donatorë dhe partnerët zhvillimorë, ku është prezantuar drafti ilistës prioritare të projekteve për sektorin e energjisë që është në përputhje të plotë me synimet tonaafatgjata të rritjes së efiçiencës së energjisë dhe menaxhimit të kërkesës në të ardhmen.Në këtë takim morën pjesë: Ministria e Ekonomisë, përfaqësues të ambasadave të […]

Vizite Nga Përfaqësuesit e Zyrës së Bashkimit Evropian Znj. Isabelle Wertheim dhe Z. JohanVan De Velde.

Me date 25.04.2023 Ngrohtorja e qytetit u vizitua nga përfaqësuesit e zyrës së Bashkimit Evropian Znj.Isabelle Wertheim dhe Z. Johan Van De Velde për tu njohur nga afër me të arriturat, sfidat dhe planet eNgrohtores.Përfaqësuesit e BE-së, i njoftuam detalisht për gjendjen aktuale të Ngrohtores si dhe përballjetproblematike të sigurimit të biomasës, krijimit të zingjirit […]

Takimi i Datës 06.05.2023

Me datë 06.05.2023 në ambientet e Ngrohtores së Qytetit pritem përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosjedega në Gjakovë të prirë nga deputeti Agon Batusha.Në këtë takim i njoftuam mysafirët me situatën reale të Ngrohtores kurse nga LVV pranuam edhe ofrimine ndihmës për ti shtyre përpara projektet dhe nevojat tona.

Prezantimi i “SCADA SYSTEM” Softuerit

Falë investimit ndërkombëtar nga Sekretriati shtetëror Zvicerian për çështje ekonomike SECO do të vazhdojmë me modernizimin dhe automatizimin e sistemit tonë të ngrohjes me “Scada System”.Momente nga prezantimi i softuerit të sistemit për menaxhimin dhe kontrollin e nenstacioneve termike.

Nënshkrimi i Marrëveshjes Me Kompaninë “ADETEX”

Me datë 31.05.2023 u nënshkrua marrëveshja me kompaninë “Adetex” per kontratën: Optimalizimi, kontrollimi dhe monitorimi i sistemit për Ngrohtoren e qytetit dhe nënstacioneve termike. Falënderojmë SECO-n për këtë kontribut ne vlerë.

Qeveria e përkushtuar për mbështetje të Ngrohtores së Gjakovës, Ngrohtorja pritet të vendosë zinxhirin e prodhimit.

Prishtinë, 14.03.2023 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli së bashku me përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë kanë pritur në takim Kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini dhe përfaqësues të tjerë të Komunës, kryeshefin e Ngrohtores së Gjakovës, Arben Meka përfaqësues të lartë politikë e teknikë të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe […]

Ministria e Ekonomisë ka subvencionuar Ngrohtoren e Qytetit të Gjakovës me 1.1 milionë euro për dy sezona.

Gjakovë, 10 shkurt 2023 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka vizituar Ngrohtoren e Qytetit të Gjakovës ku është pritur nga Kryeshefi i Ngrohtores, Arben Meka, përfaqësues të bordit e menaxhmentit të ndërmarrjes, si dhe nënkryetari i Komunës, Flamur Fetahaj, dhe përfaqësues të tjerë të Komunës. Gjatë takimit, Ministrja ka ritheksuar gatishmërinë e Ministrisë së […]