+383 (0)46 127 066

Vizitë nga përfaqësues të universitetit UBT – Higher Education Institution 

Me datë 28.02.2024 në ambientet e Ngrohtorës së Qytetit Gjakovë u mirëpriten nga Kryeshefi Ekzekutiv z. Blerim Halilaj si dhe stafi i Ngrohtorës në një takim të përbashkët me Rektorin e UBT, z. Edmond Hajrizi, Dekanin e Fakultetit të Arkitekturës, z. Binak Beqaj, Dekanin e  Inxhinierisë se Ndërtimit, z. Visar Krelani, si dhe profesorin e […]

Takim i përbashkët ndërmjet Ngrohtores së Qytetit Sh.A. Gjakovë dhe Termokos Ngrohtores së Qytetit Prishtinë

Publikimi-8

Me datë 07.12.2023 Ngrohtorja e qytetit u vizitua nga Departamenti i Prodhimit nga TERMOKOS Ngrohtorja e Qytetit për tu njohur nga afër me të arriturat, sfidat dhe planet e Ngrohtores, si dhe rritjen e bashkëpunimit të ndërsjellët ndërmjet këtyre dy ngrohtoreve.  Përfaqësuesit nga Termokos, u njoftuan nga Kryeshefi Ekzekutiv për gjendjen aktuale të Ngrohtores duke […]

Qeveria e përkushtuar për mbështetje të Ngrohtores së Gjakovës, Ngrohtorja pritet të vendosë zinxhirin e prodhimit

Prishtinë, 14.03.2023 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli së bashku me përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë kanë pritur në takim Kryetarin e Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini dhe përfaqësues të tjerë të Komunës, kryeshefin e Ngrohtores së Gjakovës, Arben Meka përfaqësues të lartë politikë e teknikë të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe […]

Ministria e Ekonomisë ka subvencionuar Ngrohtoren e Qytetit të Gjakovës me 1.1 milionë euro për dy sezona

Gjakovë, 10 Shkurt 2023 – Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka vizituar Ngrohtoren e Qytetit të Gjakovës ku është pritur nga Kryeshefi i Ngrohtores, Arben Meka, përfaqësues të bordit e menaxhmentit të ndërmarrjes, si dhe nënkryetari i Komunës, Flamur Fetahaj, dhe përfaqësues të tjerë të Komunës. Gjatë takimit, Ministrja ka ritheksuar gatishmërinë e Ministrisë së […]

Ministria e Ekonomisë ndanë 350,000 euro subvencion shtesë për Ngrohtoren e Gjakovës

Prishtinë, 19.09.2022 – Ministria e Ekonomisë ka ndarë subvencion në vlerë prej 350,000 euro për Ngrohtoren e Gjakovës me qëllim të sigurimit të furnizimit të rregullt me ngrohje në Komunën e Gjakovës gjatë sezonit dimërore 2022/2023. Ndarja e mjeteve shtesë, përtej atyre të parapara në buxhetin për vitin 2022 për këtë qëllim, është bërë nga […]