+383 (0)46 127 066

Takimi i Datës 20.04.2023 Për Krijimin e Zingjirit të Biomasës

Në vazhden e përpjekjeve për krijimin e zingjirit të furnizimit me biomasë, të enjten me 20.04.2023 është mbajtur takim mjaft i frytshëm në mes Ngrohtores së qytetit, K.Komunal, Agjencionit të Pyjeve të Kosoves dhe zyres së Komisionit Evropian.

Eshtë një proces mjaft kompleks i cili kërkon angazhim maksimal dhe bashkepunim te mirefillte te institucioneve, ndaj shpresojme që edhe të ftuarit tjerë të cilet kesaj rradhe nuk ishin pjesëmarrës në takim, të angazhohen për të finalizuar propozimin e prezentuar ne këtë takim.

Lajmet tjera