+383 (0)46 127 066

Vizite nga Drejtori Rajonal i Policisë në Gjakovë, z. Lumni Graishta  

Me datë 28.12.2023 Ngrohtorja e qytetit SHA Gjakove u vizitua nga Drejtori Rajonal i Policisë së Gjakovës, z. Lumni Graishta, ku u njoftua nga afër me ambientet dhe punën e Ngrohtores së Qytetit. 

Lajmet tjera