+383 (0)46 127 066

Nënshkrimi i Marrëveshjes me Kompaninë “ADETEX”

Me datë 31.05.2023 u nënshkrua marrëveshja me kompaninë “Adetex” për kontratën: Optimalizimi, kontrollimi dhe monitorimi i sistemit për Ngrohtoren e qytetit dhe nënstacioneve termike. Falënderojmë SECO-n për këtë kontribut në vlerë.

Lajmet tjera