+383 (0)46 127 066

Prezantimi i “SCADA SYSTEM” Softuerit

Falë investimit ndërkombëtar nga Sekretriati shtetëror Zvicerian për çështje ekonomike SECO do të vazhdojmë me modernizimin dhe automatizimin e sistemit tonë të ngrohjes me “Scada System”.
Momente nga prezantimi i softuerit të sistemit për menaxhimin dhe kontrollin e nënstacioneve termike.

Lajmet tjera