+383 (0)46 127 066

Takimi i Datës 06.05.2023

Me datë 06.05.2023 në ambientet e Ngrohtores së Qytetit pritem përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje
dega në Gjakovë të prirë nga deputeti Agon Batusha.

Në këtë takim i njoftuam mysafirët me situatën reale të Ngrohtores kurse nga LVV pranuam edhe ofrimin
e ndihmës për ti shtyrë përpara projektet dhe nevojat tona.

Lajmet tjera